Over ons

RWDP Expeditie BV is een jong expeditiebedrijf dat samen met een heel team aan gemotiveerde eigen rijders en kleinere vervoerders dagelijkse transportdiensten onderhoudt van en naar Spanje, Italië en Zuid Frankrijk.

RWDP Expeditie BV is een jong bedrijf, maar doordat de oprichters Wim De Poorter en Ron Willemsen beide meer dan 30 jaar ervaring in de logistieke sector hebben kennen we het klappen van de zweep en weten we precies wat een klant verlangt namelijk optimale service tegen een marktconform tarief.

Door een strategisch netwerkt van agent in zowel Spanje als Italië zijn wij in staat om deze landen snel en vakkundig te bedienen. Laad en losadressen worden geinformeerd in hun eigen taal en we zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Klanten krijgen een service waar ze recht op hebben en zijn bij RWDP Expeditie BV geen nummer, persoonlijk contact en optimale informatie doormiddel van het online kunnen volgen van transporten behoort tot de mogelijkheden.

Door te werken met een modern transport management systeem is het zelfs mogelijk om koppelingen te maken met de systemen van klanten, ook kunnen zendingen online gevolgd worden.

Speerpunten RWDP Expeditie zijn:

  • Snelle opvolging van logistieke vraagstukken van klanten.
  • Snelle administratieve afwikkeling.
  • Pro-actief handelen van planning.
  • Kennis van zaken.
  • Snelle betalingstermijnen van eigen rijders en charters.